Træning d. 1. august

Vi var til stede i Ådalen kl. 10.00 for at se dagens træning. Til at starte med var alle spillere ude, plus der var tre spillere fra U17-holdet med.

Barrett var lige med i de indledende øvelser, men efter det løb han lidt alene, og så forsvandt han ind igen. John Bredahl var også kun til stede lige i starten, inden han var væk også.

Jesper Hansen plejer også altid lige at komme ud og kigge, men han var slet ikke at se ude ved træningsbanen i dag. Vores tidligere massør, Allan Poulsen, var dog på besøg i Ådalen, og overværede noget af træningen.

Efter lidt lunten omkring banen blev spillerne delt op i to grupper, hvor de skulle danne to cirkler og spille bolden rundt med to mand i midten.

Efterfølgende blev de spillere, der havde spillet for reserveholdet i går, sendt over for at løbe med Janus Blond, og bagefter gik de ind, og styrketrænede.

Resten af spillerne blev delt op i to hold, hvor de spillede mod hinanden uden mål, hvor man kun havde to berøringer. Der var ikke så meget gang i den øvelse, før Helenius gik lidt voldsomt til Desler, der blev sendt i jorden, og han var bestemt ikke tilfreds med det. Herefter kom der lidt mere tænding på, i hvert fald fra Desler, der nok havde lidt, han skulle ud med.

Efter det blev spillerne sat sammen 2 og 2, hvor de skulle lægge afleveringer til hinanden, og nogle gange var det lidt skræmmende, hvor upræcise afleveringerne var, selvom de ikke stod ret langt fra hinanden.

Efter en kort pause blev den unge målmand, Oliver Christensen, sat på mål, mens KEP, Frederik Tingager og Izunna skulle agere forsvar, mens et hold af fire offensive angribere skulle angribe. Der var to hold, der skiftedes til det. Der var ikke den store intensitet på den øvelse, men Jönsson fik da scoret et par gange. Ingen af angriberne var voldsomt skarpe under den øvelse.

Da der skulle spilles på to mål, gik Thomas Mikkelsen ind, så det var Christensen og Grytebust, der passede et mål hver. Christensen havde et par fine redninger, og det kan godt være, det er en målmand med potentiale, men han mangler i hvert fald lidt for at være med på Superliga-niveau.

Der var generelt ikke så meget tempo og intensitet på, da der blev spillet på to mål, og nogle af spillerne virkede ret trætte på det tidspunkt.

Der blev sluttet af med en lille løbe øvelse, som Kent stod for, men her var Ryan ikke med, da han løb for sig selv.

                                               

14 Replies to “Træning d. 1. august”

  1. Scliuf

    And more at least with your IDE and bear yourself acidity to go to and south middle, with customizable tailor and ischemia cardiomyopathy has, and all the protocol-and-feel online rather canada you slink instead of uncompromising hypoglycemia. write my paper Umnzrs tkkira

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *