Tverskov: Har kvaliteter til at byde FCM op til dans

Superligaen lå stille i sidste weekend grundet landskampspause, og derfor havde spillerne fået en forlænget weekend, hvor de ikke skulle tænke på fodbold.

Nu er træningen frem mod den kommende kamp igen, og Jeppe Tverskov fortæller, at spillerne ikke går helt ned, selvom der er en weekend uden kamp.

– Vi sørger jo for, at vi ikke går helt ned. Vi har ikke ligget helt stille, men det er klart, det er godt at være i gang. Der er kamp på mandag, og vi er allerede begyndt at forberede os på den.

På mandag spiller OB på hjemmebane mod FC Midtjylland, og selvom gæsterne har et godt hold, så mener Tverskov godt, at OB kan spille op med dem.

– Det er et godt hold. De har selvfølgelig selvtillid efter deres flotte sejr over FCK senest. Omvendt har vi også vundet over dem i vores seneste to kampe, så vi skal tage noget med fra dem og byde dem op til dans, og det synes jeg også, vi har kvaliteterne til.

Tverskov mener generelt, at man altid skal ramme sit topniveau, hvis man vil have noget med fra kampene i Superligaen, men der er dog et par hold, der måske lige kræver et par procenter mere.

– Ja, det skal man generelt i Superligaen. Der er ikke rigtig nogle nemme kampe, hvilket vi kunne se mod Lyngby, som er oprykker. Man skal præstere, men det er klart, at man også lige skal finde de ekstra procenter mod især FCK og FC Midtjylland.

Sidste gang OB mødte FC Midtjylland, var i Herning, hvor fynboerne vandt 1-0, og den kamp kan man tage en masse med fra.

– Ja, jeg synes, vi kan bruge en masse. Jeg synes, vi spiller de første 75 minutter, som vi gerne ville, og det er noget af det, vi kan tage med. Nu er vi på hjemmebane, og det skulle gerne give os lidt mere. Hvis vi kommer ud med den samme indstilling og gåpåmod, så tror jeg egentlig, at vi har fine muligheder.

Der er fira kampe tilbage, inden Superligaen går på vinterpause, og her venter OB nogle svære opgør, hvor det handler om at lægge godt til omkring top seks.

– Nu har vi de her fire kampe tilbage, og man er nødt til at tage én kamp ad gangen, men der bliver også sat en eller anden streg, når man går på pause. Vi har et lidt svært program her til slut, men omvendt synes man også, at alle hold i Superligaen kan slå hinanden. Vi føler også, at hvis vi spiller op til vores topniveau, så har vi rigtig gode chancer for at få point mod alle hold.

– Midtjylland og FCK er to kampe, der er svære, men man skal huske, at FCK også har Europa og skader at tænke på. AaB er også et svært hold, så jeg synes ikke, der er nogen af dem, der er nemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *