Tverskov: Mere åben kamp om pladserne

OB tabte deres sidste to kampe i efteråret, og derfor kom juleferien nok som et tiltrængt afbræk for spillerne i den fynske klub.

Jeppe Tverskov mener da også, at det var rart at få slapper af, men han er glad for at være i træning igen, og der gik ikke længe i hans ferie, før han savnede det.

– Det er rart. Det er altid sådan med vinterpausen, at man er glad for den første uges ferie, og så venter man bare lidt på at komme i gang igen, når man har fladet ud et par dage. Det er hårdt, men det er dejligt, siger Tverskov til OBstruktion.

Frederik Tingager er blevet solgt til Braunschweig denne vinter, og Tverskov mener da også, at det kan være en hjælp til ham, hvis han skal tilspille sig en mere fast plads på holdet.

– Ja. Udover Tingager er Izunna jo også væk, så der er måske lidt mere åben kamp om pladserne, end der ville have været, hvis de stadig havde været her. Der er to pladser, der nok skal spilles lidt mere om nu her, og jeg har da i hvert fald i sinde at gøre mig fortjent til en plads.

Tverskov har i denne sæson været lidt ude og inde af holdet, og han er ærgerlig over det, men han accepterer også, at der er andre, der har gjort det godt.

– Det er jeg ret ærgerlig over, det er klart. Det startede lidt med en skade efter første kamp, hvilket er et ret ærgerligt tidspunkt. Mens jeg var ude, var der nogle andre, der gjorde det godt, og det er jo sådan, gamet er. Jeg har stadig spillet en rolle i mange kampe, jeg tror, jeg har været med i 12 ud af 17 kampe, så det er jo ikke fordi, jeg slet ikke har spillet. Men det er klart, at man gerne vil have en rolle på holdet, og også gerne noget kontinuitet i form af at spille én plads.

Du har været brugt både i forsvaret og på midtbanen. Hvor vil du helst spille?

– Jeg har svært ved at svare på det, jeg ved det ikke helt. Her i opstarten har jeg spillet mest i midterforsvaret, fordi Tingager er røget ud, og vi har lidt flere folk på midten. Så lige nu er jeg nok mest komfortabel i midterforsvaret, men tingene skifter lidt, og har man en god kamp på midten, så er man lige pludselig komfortabel der.

Føler du selv, at træneren har tillid til dig?

– Ja, det synes jeg. Det har han.

Tidligere på måneden var der en historie om, at Silkeborg havde været interesseret i at hente Tverskov, men han fortæller, at det overhovedet ikke har været på tale, at han skulle væk fra OB.

– Nej, det har det ikke. Derfor var det også vigtigt for mig at få kommunikeret ud, at den historie ikke havde noget på sig, og at vi ikke har så meget som snakket med dem. Jeg vil ikke vise illoyalitet hverken overfor klubben eller mine holdkammerater, og derfor kan jeg sige, uden at rynke på næsen eller noget, at der ikke har været noget kontakt.

– Jeg er glad for at være her, og det er en klub, der spiller god fodbold, og det er noget, jeg også godt vil være en del af, og jeg synes, at den her spillestil i OB passer bedre til mig, end den vil gøre i Silkeborg.

Hvordan synes du, vi står til de sidste kampe i grundspillet?

– Det har været en fin opstart for os. Vi har jo Izunna og Tingager, som vi skal have erstattet, men det har vi spillere til, og her og nu handler det om, at vi får spillet holdet sammen. Vi har en god trup med en masse unge spillere, der er meget sultne, og arbejder rigtig hårdt. Vi har en stor trup, hvilket betyder, at der er mange, der vil vise sig frem, og det gør, at niveauet bliver rigtig højt, og intensiteten bliver rigtig høj.

– Det er de bedste forudsætninger man kan få for at udvikle sig, og jeg synes, vores trup er rigtig interessant, og det gør vores muligheder frem mod de sidste kampe bedre.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *