OBstruktion møder Jesper Hansen – Del 3

Vi er nu klar til at præsentere Del 3 af vores snak med Jesper Hansen. Denne gang skal det handle lidt om hans hverdag, jobbet i OB og hans forhold til klubbens fans.

Er du glad for at være i OB?

– Ja, jeg er rigtig glad for at være i OB. Det har jeg været hele vejen, og jeg føler, at jeg har en rigtig god opbakning, selvom der er mange, der er kritiske både i forhold til mig, og også til det, vi går og laver. Men jeg er rigtig glad for at være her, og jeg synes, at vi udvikler os hele tiden, selvom jeg må erkende, at udgangspunktet måske var dårligere, end jeg havde forventet. Men jeg synes, vi er kommet langt. Vi har fået skabt en rigtig god dialog med amatørbestyrelsen, og det er helt afgørende for mig, at vi har en samlet klub. Vi har også fået lavet rigtig mange gode ting omkring vores ungdoms-setup, og nu håber jeg på, at vi får nogle flere baner. Vi kan jo kun udvikle gode fodboldspillere, hvis de har nogle gode baner at løbe på.

– I forhold til Superligaen, så er hele kulturen og troen på tingene, og sammenholdet, der er vi kommet langt. Vi ville selvfølgelig gerne have haft nogle bedre resultater. Sidste år havde vi en forhåbning om at spille med i top seks, men der havde vi det famøse efterår, hvor vi spillede ti kampe, og tabte de otte, og det gjorde, at det blev en lang sæson. Foråret viste så nogle positive ting, og det håber vi på, at vi kan arbejde videre med. Det der er vigtigst for mig, det er klubben. Det er ikke mig som person eller andre som personer. Vi skal hele tiden spørge os selv, ‘Hvad er den rigtige beslutning for OB?’.

– Det er også derfor, vi nogle gange træffer de der beslutninger, som nogle folk har svært ved at forstå, men vi gør det ud fra, hvad der er bedst for OB.

Var det økonomien, der var svær at få styr på i starten?

– Det var rigtig mange ting. Man havde jo kørt i mange år med det her ældre hold, som jeg kalder det. Eller nøglefærdige hold hvor ungdommen lå noget tilbage, og så er det rigtigt, at økonomien var en kæmpe faktor at få den vendt. Det tog jo små to år, og gjorde jo også, at der var rigtig mange hårde beslutninger i den fase der. Der har været forskellige udfordringer, og en af de udfordringer jeg har fået, er jo den med banerne.

Forestiller du dig at være i OB langt ud i fremtiden?

– I fodboldens verden ved man jo aldrig, hvad der sker, og det er klart, at vi bliver evalueret hele tiden, og det gør vi fordi, at hver mandag skal vi stå på mål for det, vi går og laver. Det skal vores trænere, og det skal vi som klub. Som udgangspunkt kan jeg da sagtens se mig selv være i OB i mange år, men det er jo ikke kun mig, der bestemmer det.

– Jeg er rigtig glad for at være i OB, og jeg føler, at jeg har en god opbakning. Jeg har nogle rigtig dedikerede mennesker ansat i OB, som knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at få OB op i den rigtige retning. Det er jeg glad for, at jeg er en del af, og jeg er også glad for, at vi er nået der til, hvor vi er.

Man hører normalt mest til sportsdirektøren, når transfervinduet er åbent, men hvad render du og laver, så længe transfervinduet ikke er åbent?

– Jeg laver jo alt muligt forskelligt. Jeg vil sige det sådan, at det har været en kæmpe hjælp for mig, at vi har fået ansat Ole (Nielsen, Chefscout, red.) til at tage en stor del af alle de henvendelser, vi får og så sortere i det, men der er jo rigtig meget arbejde, og der er også meget administration, som man også har med at gøre. Den måde vi er delt op på, er jeg jo den ‘eneste’ administrative hernede. Vores rigtige administration sidder jo ude på Ørbækvej, så jeg har en masse ting, som skal koordineres med alle mulige forskellige, og så har jeg jo en masse hernede som står for kommunikation og indkøb. Talentafdelingen og Superligaen, der er jo mange folk, der er ansat, som der også skal følges op på, og så har vi jo hele budget-delen og økonomistyringen, så der er rigeligt at se til.

Hvordan vil du betegne dit forhold til OB’s fans?

– Jamen jeg synes, det er godt. Der er ingen tvivl om, at når vi ikke præsterer, så bliver der jo skudt på os, og det er en del af at være i fodbold. De sidste par år har vi jo taget nogle initiativer, og er kommet tætter på mange af vores fans, men der vil jo altid være dem, man ikke kan nå. Dem der altid vil sige B, hvis vi siger A, og hvis vi siger sort, så siger de hvid. Det er der ikke noget at gøre ved. Nogle af dem der har været kritiske, og når vi så snakker med dem, det gælder både mig, trænere og spillere, og vi så forklarer dem, hvorfor vi gør, som vi gør, så er det ikke altid, de er enige, men de får i hvert fald en forståelse for, hvad det er for en baggrund, der ligger bag de beslutninger, der er der, og det gør, at vi gerne vil bruge tid på at diskutere, hvis det er på et fornuftigt og seriøst plan.

– Vi behøver absolut ikke at være enige, men der er jo nogen, der mener, at lige meget hvad vi gør, så er det bare noget møg, og det synes jeg er en skam. Særligt fordi at de egentlig holder med OB, og der er jo ikke nogen hernede, der gør noget eller træffer nogle beslutninger, der ikke er til OB’s bedste. Man kan være enig eller uenig, men der er mange folk, der er med til at træffe beslutningerne, og der synes jeg, det er lidt ærgerligt, at der er nogen, der siger, de holder med OB, men principielt er så meget imod alt, der foregår.

Læser du med på Debatforum, eller det har du ikke nerver og temperament til?

– Nej, det gør jeg ikke. Som jeg sagde tidligere, stiller jeg gerne op til en diskussion med folk, der har nogle holdninger, og brænder for OB, for det respekterer jeg 100%, men derfor behøver vi ikke være enige. Der er nogen, hvor jeg ikke tror, der kommer noget ud af at tage en diskussion med dem om nogle ting, fordi de har set sig sure og onde i sulet. Det er en del af det, og det respekterer jeg, men det bruger jeg heller ikke min tid på. Jeg vil gerne diskutere fodbold, også selvom man har en anden holdning til tingene end mig. Det betyder meget for mig, og det betyder meget for klubben, at der er folk, der følger OB, og det er vi rigtig glade ved. Men jeg tror ikke på, at jeg kommer til at flytte noget ved dem, der er så afklarede med, hvordan de ser tingene.

 Del 1 af vores snak med Jesper Hansen kan du se her, mens del 2 kan ses her.
Der er stadig en del tilbage af vores snak, og den kan du læse i morgen.

592 Replies to “OBstruktion møder Jesper Hansen – Del 3”

 1. CELEXA price

  My spouse and i got now glad that Ervin could deal with his investigations through the ideas he got out of the web page. It’s not at all simplistic to just choose to be giving freely key points that many other people have been selling. And we also fully grasp we have got the website owner to be grateful to for that. The entire explanations you have made, the simple site menu, the friendships you can give support to foster – it’s got many fantastic, and it’s really facilitating our son and the family imagine that the issue is entertaining, and that is particularly indispensable. Thank you for everything!

 2. cbd oil for dogs

  I’m truly enjoying the design and layout of your
  site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for
  me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Exceptional work!

 3. Güvenilir Takipçi Satın Al

  Takipçi satın almanın keyfini instagram takipçi satın alma sitesi ile yaşayın. İnstagram takipçi satın alma son zamanlarda çokça tercih edilmektedir. İnstagram takipçi satın almak için bizi tercih etmeniz için sebepler; Güvenilir takipçi satın alma sitesi, ucuz instagram takipçi satın alma ve 7/24 instagram takipçi satın alma hizmeti sunmaktadır.

 4. Ucuz Takipçi

  İnstagram hesabınızı canlandırmak için, türk takipçi satın alma sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En güvüvenilir ve en hızlı şekilde siparişleriniz tamamlanmaktadır. Faturalı hizmet ile resmi bir şekilde takipçi satın alabilirsiniz. İnstagram 100, 500 veya 1000 takipçi paketlerinden hesabın için seçim yap ve takipçi satın al.

 5. instagram takipçi satın al

  İnstagram hesabınızı canlandırmak için, türk takipçi satın alma sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En güvüvenilir ve en hızlı şekilde siparişleriniz tamamlanmaktadır. Faturalı hizmet ile resmi bir şekilde takipçi satın alabilirsiniz. İnstagram 100, 500 veya 1000 takipçi paketlerinden hesabın için seçim yap ve takipçi satın al.

 6. Tiktok takipçi satın al

  Tiktok’da yükselişin kolay yolu takipçi satın almak. Sizde hesabınızı daha hızlı bir şekilde yükseltmek için tiktok takipçi satın alabilirsiniz. Websitemizi ziyaret ederek, bizimle daima iletişime geçebilir ve tiktok takipçi satın alma işleminizde yardım alabilirsiniz.

 7. Takipçi Satın Al

  Tiktok takipçi satın al hizmeti ile takipçi sayını arttırmaya başla! Türkiye’nin en güvenilir tiktok takipçi satın alma sitesi ile takipçi sayınızı arttırmak çok kolay. Güvenilir ve ucuz tiktok takipçi satın alma paketleri sunan sitemiz ile güvenilir bir şekilde hesabını yükselişe geçir! Tiktok güvenilir takipçi satın almak için sitemizi ziyaret edin.

 8. delta 8 thc

  Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are
  so many options out there that I’m totally confused ..
  Any suggestions? Many thanks!

  Stop by my homepage – delta 8 thc

 9. delta 8 carts

  My spouse and I stumbled over here coming from a different website and
  thought I should check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page yet again.

  Feel free to visit my web blog; delta 8 carts

 10. instagram şifresiz video izlenme

  Im based in London have worked as a secretary for more than 10 years and have an HND in Business Studies but am tired of admin work and office politics and would like to do something more creative- change careers.. . I write in my spare time and have attended an advanced writing course for the past 3 years. I like reading and would like to see if I could train to teach creative writing in further education or and English /English literature. I would also be grateful if I could get any info on what qualifications you need to be able to teach English as a first language and Basic literacy skills.. . Thanks. Any advice would be great regarding training in London..

 11. animal porn

  Buy Instagram followers, get instant delivery, and grow your brand We help you get real followers for your Instagram account, so you can reach a bigger audience.

 12. tiktok beğeni geçmişi

  Tiktok kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi de Tiktok beğeni geçmişi silme olmaktadır. Tiktok platformunda beğendiğiniz videolar, tekrar izleyebilmeniz için favoriler kısmına kaydedilmektedir. Diğer platformlardan farklı olarak, Tiktok platformunda beğenileriniz takipçileriniz tarafından görülebilmektedir. Tiktok kullanıcıları yaptıkları beğenileri ve beğenileri kimin görebileceğini kişiselleştirebilmektedir.

 13. instagram takipçi satın al

  Tiktok organik takipçi satın al hizmetimiz ile hesabını yükselişe geçirmeye hazır ol! Güvenilir, ucuz ve organik tiktok takipçi satın al hizmeti sunan sitemiz ile kaliteli takipçi satın alma paketlerinin tadını çıkar. Tiktok takipçi satın al hizmetimizi kullanmaya başlamak için 4 yıldır hizmet verdiğimiz tiktok takipçi satın alma sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 14. TİKTOK TAKİPÇİ HİLESİ

  Takipçi satın almanın keyfini tiktok takipçi satın alma sitesi ile yaşayın. Tiktok takipçi satın alma son zamanlarda çokça tercih edilmektedir. Tiktok takipçi satın almak için bizi tercih etmeniz için sebepler; Güvenilir takipçi satın alma sitesi, ucuz tiktok takipçi satın alma ve 7/24 tiktok takipçi satın alma hizmeti sunmaktadır.

 15. Tiktok takipçi hilesi

  Tiktok takipçi hilesi, şifresiz ve ücretsiz bir şekilde daha hızlı tiktok takipçi arttırma uygulamasıdır. Tiktok takipçi hilesi ile kullanıcılar tiktok takipçi sayılarını kolay bir şekilde arttırabilmektedir.

 16. Takipçi satın al

  İnstagram takipçi satın alma sitesi ile takipçi arttırmak artık çok kolay! İnstagram takipçi satın al paketlerimiz ile takipçi sayınızı güvenle yükseltebilirsiniz. Güvenilir ve ucuz instagram takipçi satın al hizmetimiz ile tanışmak için sitemizi ziyaret edin. İnstagram takipçi satın al hizmetimizi denemek için güvenilir instagram takipçi satın alma sitemizi inceleyin. En güvenilir instagram takipçi satın alma paketleri sadece sitemizde.

 17. En İyi SEO Firmaları

  En basit tanımıyla bir SEO firması; işletmelere çevrimiçi görünürlüklerini iyileştirmelerine yardımcı olmak için arama motoru optimizasyonu hizmetleri sunar. Arama motoru optimizasyonu, sitenizi arama motorlarında daha çekici hale getirmek için site tasarımı veya içeriğinizde değişiklik yapma işlemidir. Sitenizin, Google gibi arama motorları için daha iyi optimize edilmesi ve sitenizde ürünleriniz veya hizmetlerinizle alakalı anahtar kelimeler ve kelime öbekleri bulunması ile arama motoru sonuçlarında ilk sayfada yer almasını sağlayabilirsiniz. Bir SEO şirketi ile çalışmanın en büyük faydası, işletmelerin arama motorlarında yer almasına yardımcı olma konusunda uzman olmalarıdır. SEO uzmanları, arama motorları aracılığı ile sitenize daha fazla organik trafik getirmenize yardımcı olmak için neler gerektiği konusunda oldukça uzmanlar. SEO ajansı ile çalışmanın ne kadar doğru bir iş olduğunu zamanla anlayabilecek, uzun vadede size sağlanan faydaları gördükçe ne kadar iyi bir iş yapmış olduğunuzu daha iyi anlayacaksınız. Şimdi, web siteniz için sizinle iş ortaklığı yapacak bir SEO firması ile çalışmanızın avantajlarından, arama motorlarında ki sıralamanızın nasıl iyileştirilebileceğine, potansiyel müşteri kitlenizi artırmanızdan, pazarlama ve reklam giderlerinizin önemli ölçüde azaltılabileceğine kadar birçok konuya değinerek anlatmaya çalışalım. SEO Firmaları, En İyi SEO Firması, SEO Firması, Türkiye’nin En İyi SEO Firması Hangisi, En İyi SEO Firması Hangisi Gibi Soruların Cevapları İçin Tıklayın.

 18. best delta 8 gummies

  Hi there would you mind letting me know which webhost you’re
  working with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good web hosting provider at a fair price?
  Thank you, I appreciate it!

  Here is my blog – best delta 8 gummies

 19. Bell

  I do trust all of the ideas you’ve presented in your
  post. They’re really convincing and can definitely work. Nonetheless,
  the posts are very brief for newbies. May just you please extend them a little from subsequent time?

  Thanks for the post.

 20. US Magazine

  magnificent submit, very informative. I wonder why the
  opposite experts of this sector don’t realize this.
  You should continue your writing. I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!

  my homepage US Magazine

 21. where to buy weed

  I’m really inspired along with your writing abilities and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did
  you customize it yourself? Anyway stay up the excellent high quality writing,
  it’s uncommon to peer a great blog like this one today..

  Also visit my site :: where to buy weed

 22. tiktok followers

  My brother recommended I may like this website.
  He was once entirely right. This publish truly made my day.
  You cann’t believe simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

  Also visit my web site: tiktok followers

 23. buy weed

  Hey very cool website!! Man .. Beautiful .. Wonderful ..
  I’ll bookmark your website and take the feeds additionally?
  I’m glad to search out numerous helpful info right here within the publish, we want work out more strategies on this
  regard, thank you for sharing. . . . . .

  My blog :: buy weed

 24. Free follower site

  Dear, I have used your service 4 or 5 times so far. I am a loyal customer! would you please do a huge favor and give me 50.000 Followers for $150 ? I will pay today! and continue using your service forever, and refer you to my friends! Please let me know, as I am looking to buy 50k followers asap! https://bit.ly/2SD8bam

 25. Wayne

  I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of
  area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
  Reading this information So i am glad to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I came upon just what I
  needed. I such a lot surely will make sure to don?t put out
  of your mind this web site and provides it a look regularly.

  My web page; best kratom (Wayne)

 26. Kristal

  I don’t even know how I ended up here, but I
  thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you’re going
  to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 27. Gundem Haberleri

  Greetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew
  where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding
  one? Thanks a lot!

 28. www.bellevuereporter.com

  Howdy just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your post seem to be running off the screen in Safari.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but
  I figured I’d post to let you know. The design look great though!
  Hope you get the problem resolved soon. Many thanks

  My web page :: cbd gummies for pain (http://www.bellevuereporter.com)

 29. Piabet

  Piabet yüksek kâr marjlı oyunları ve spor bahisleri ile canlı bahisin en büyük firmasıdır.Başarılı Html oyunları ve kazançları ile eğlencenin farkına varın.

 30. Piabet

  Piabet siz değerli müşterilerine daima hizmet vermekten memnuniyet duyar. Güncel giriş adresleri ile hızlı ve dinamik site yapısı kazanç sağlamanıza olanak sağlamaktadır. Sizde gerçek canlı bahisin farkına varmak istiyorsanız hemen Piabet’e giriş yapın ve keyfini çıkarın.

 31. Albibet

  Albibet canlı bahis sitesi birçok oyunu içinde bulundurmaktadır. Bu oyunlar Casino, Spor, E-Spor, Rulet ve daha fazlasıdır.Albibet sorunsuz girişler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 32. Albibet

  Albibet hızlı ve dinamik site yapısı ile sorunsuz canlı bahisin tek adresidir. Güvenilir bir canlı bahis sitesi olan Albibet müşterilerinin memnuniyetini en önemli husus olarak bilmektedir.

 33. Albibet

  Albibet spor ve casino oyunlarında yüksek kâr marjı ile memnuniyet ve güvenilirlik garantili tek canlı bahis sitesidir. Albibet hızlı ve güncel giriş adresleri sitemizde mevcuttur.

 34. Hilbet

  Hilbet canlı bahis sektörünün dev firması. Lisanslı ve güvenilir canlı bahis sitesi olan Hilbet hizmet anlayışı ve kalitesi ile sizlerle.

 35. Toptan Mobilya

  1992 yılında ev mobilyası ve aksesuarları imalatı yapan Ekolev Toptan Mobilya sektörünün önde gelen firmalarındandır. Toptan Mobilya konusunda hassas bir şekilde işlerine kendini veren firma uzun zamandır sektörde adından bahsettirmiştir.

 36. Film İzle

  Film izlemek için sitemize giriş yapıp sektörde yeni çıkmış filmleri hd kalitede izleyebilirsiniz. Yılların tecrübesi ile hızlıca hd kalitede film izlemenin tek adresi.

 37. sanal numara kiralama

  Güvenilir sanal numara alınabilecek platformlardan biri, SMS Bankası’dır. Bu siteye üye olarak birçok ülke için sanal numara alınabilmektedir. Numara alım sırasında ve sonrasında herhangi bir problem yaşamamak için sistemde bulunan iletişim numaralarından destek alınabilir.

 38. sms onay

  Güvenilir sanal numara alınabilecek platformlardan biri, SMS Bankası’dır. Bu siteye üye olarak birçok ülke için sanal numara alınabilmektedir. Numara alım sırasında ve sonrasında herhangi bir problem yaşamamak için sistemde bulunan iletişim numaralarından destek alınabilir.

 39. Free Music Player MP3

  Free Music Player MP3 is the pleasant tune participant for Android. With splendid equalizer, all codecs supported and fashionable UI, Music Player provides the pleasant musical enjoy for you.

 40. Web Tasarım

  aşırtıcı özellikler, kusursuz tasarımlar, tüm cihazlara uyumlu ve iyi düşünülmüş kullanıcı deneyimi tasarımı ile DWT, yeni web siteniz için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

 41. Wall Printing Machine

  If you want to show the decoration of your area in a rich and high quality way, you can choose special machines designed in this regard. The wall printing machine, which is among these machines, contributes to the creation of the picture you want on the walls with its features and advanced equipment.

 42. 3D Wall Printer

  Pictures and similar accessories on the walls help the decoration to look more elegant. Thanks to the specially developed 3D wall printer, decorations are now of higher quality.

 43. SMS Onay

  SMS onay, sosyal mecrada güvenlilik sisteminin parçası olmaktır. Kişisel verilerin başkası tarafından değiştirilmemesi için bu işlemlerden sonra SMS onay gerekir. Bu sistem bir tercih değil aksine güvenlik için gereklidir.

 44. Özel Web Tasarım

  aşırtıcı özellikler, kusursuz tasarımlar, tüm cihazlara uyumlu ve iyi düşünülmüş kullanıcı deneyimi tasarımı ile DWT, yeni web siteniz için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

 45. Pancar kvass

  Taze Zencefilli Pancar Kvass (750 ml.)
  Taze Zencefilli Pancar Kvass 750 ml

  İçerisinde Sadece pancar, kefir altı, suyu içme suyu, taze zencefil ve Çankırı Kaya tuzu vardır, hiçbir kimyasal ve koruyucu içermez, pancarın Faydası pancarın kefir altı suyla fermente olmasıyla binlerce katlanır.

  Şifa Ana Pancar kvass Pastörize edilmemiştir fermantasyonu durdurulmamıştır Işıl işlem görmemiştir. Tamamen yaşayan canlı organizmalar içeren probiyotik vitamin ve mineral devi bir içecektir.

 46. equality and diversity

  Many businesses are putting a very visible stake in the ground on where they stand politically, which was formerly considered taboo to debate in the workplace. Organizations have become trusted voices and influences over social change, filling in the gaps where federal and state governments have gone short, from diversity and equality to COVID-19 vaccination requirements. Paid family and medical leave is one such idea that has lately gained popularity.

 47. br detectors

  We are constantly working on developing our electronic systems as it keeps pace with global technical development, and our engineering team is concerned with ease of dealing with products and ease of analysis of results.

 48. Metal Detector

  Since 2005, BR Systems has started producing long-range metal detectors within unprecedented modern methods and techniques, Our products have played a large and effective role in the global markets, where we have put a new imprint for long-range detectors. BR Systems is the first to make radical changes to sensor and acoustic detection systems and geomagnetic measurement systems.

 49. Diamond Detector

  Since 2005, BR Systems has started producing long-range metal detectors within unprecedented modern methods and techniques, Our products have played a large and effective role in the global markets, where we have put a new imprint for long-range detectors. BR Systems is the first to make radical changes to sensor and acoustic detection systems and geomagnetic measurement systems.

 50. Cavity Detector

  BR distributors covers the whole world and they are ready to answer all your questions, BR Systems will always presents you the best technologies with the best prices.

 51. top4smm

  If you are actually questioning just how to acquire views on your 1st YouTube video clip, it’s crucial to take into consideration the subject that you’ll be actually covering. You may boost the possibilities of getting even more views by looking for other online videos on the same subject matter as yours.

 52. Sidewalk Repair NYC

  The professionals at Eden Sidewalk Contractors are the solution to any of your New York City concrete needs. Including granite, brick, and concrete services. Our well-trained New York City sidewalk contractors have the proper materials and tools to complete all of your concrete repair, installation, or replacement needs.

 53. Eskişehir reklamcı

  Modeno Reklam Eskişehir reklamcı olarak Eskişehir Tabela, Eskişehir Açık Hava Reklamları, Eskişehir Billboard ve Eskişehir Reklam Baskı hizmetlerini sağlamaktadır. Eskişehir Reklam Fiyatları hakkında bilgi almak ve Eskişehir Reklamci arayışınız için Modeno Reklam Web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 54. shruti

  A place where enjoyment permeates daily existence is Prestige Park Grove. Conveniently situated close to all of the city\’s attractions is the huge apartment complex. One, two, and three-bedroom homes are offered.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *